onsdag 18 april 2012

Hektiskt- då är det snart maj

Gymnasieomval för Mirja och en nätsida som vägrar släppa igenom detsamma. Inte ens en kontaktuppgift på sidan så man kunde ju inte felanmäla heller... Hur smarta är de på Dexter ??

Cykla till jobbet dag nr två, i regn, kattpisstinkande regnbyxor och med extremt darriga otränade lår. Härligt efter en vinter i oträningens tecken. Eller.

Testkör en tablet PC från Dell och blir inte klok på varför det är supersmidigt ena stunden för att i nästa stund fullständigt slöstorkna. Blir tokig.

Åker till Holland om ett dygn och har inte ens hunnit börja tänka på pass, pengar och packning. Heller inte på allt annat som bör vara fixat innan jag far. Skiter i att fixa. Hoppas jag kommer ihåg passet.

Nästa vecka full fart mot nästa helg i Stockholm - då Greta ska hämtas på Arlanda :D

Stackars båten (som skall säljas är tanken) har inte sett röken av vare sig skrapa eller fernissa och tjo vad mycket tid vi kommer att ha till sådant i maj månad. Inte.

Hästtransporten som stått och mognat på vår uppfart ett år är fulast i norra Bohuslän, men gick igenom besiktningen, dock med en tvåa. Nytt golv, ska dock nämnas. Ombesiktning i, ja just det - maj.

Julia är igång igen och helger med träning, tävling och åter träning ringlar i en aldrig sinande ström framför mig. Samtidigt känns hennes ben lite varmt, kanske, eller? Och vi är supernervösa för att skadan ska komma tillbaka.

Alla stora beslut hinns inte med alls och ärligt talat, vem bryr sig. Sälja hus och annat får man ta tag i när man har en chans att i alla fall hinna tänka tanken att man kanske skulle piffa upp med en skvätt färg någonstans.

På jobbet samma galna gladgalopp som alltid, med inslag av hysteriskt annalkande betygsångest. Kryddat med en nypa omvälvande arbetsorganisatoriska didaktikförändringar. Wiiiiihi.

Ska nog försöka sova nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Byter bloggplattform

Om man ska komma framåt måste man lyfta foten, placera den framför den andra foten och flytta över vikten framåt. Nu byter jag bloggplattf...