lördag 28 april 2012

Galen dag

Vi är trötta som små svintrynen. Somnade halv tolv igårkväll. Vaknade framåt nio. Sen drog dagen igång. Det skulle shoppas och fikas och socialiseras. Men i vilken ordning, det var frågan. Efter mycket veleri lyckades vi tråckla oss ut från 12kvadrataren. Och dela på oss. Ungdomarna drog till de fashionabla gatorna medan jag och Rikard knackade på hos VindenDrarPysse och drog ut på en långpromenad längs Mälarstranden.
Sen var det en sväng till Ikea vilket ledde till ett förnuftsbefriat larvlekande, skrattanfall och ömma fötter och slutade i att Rikard slog till på en säng modell något bättre än den han hade.
Själv skulle jag bara handla två kuddar men kom likt förbannat ut med tre blå kassar och betydligt tunnare plånbok.
Jag avskyr att bli lurad så där.
Bilen svalde sängen med en hårsmån till godo. Ren tur!
Sen fick jag handla lite mat medan de andra bar gamla och nya sängar upp och ner för 6 våningar. Jag var bara tvungen att köpa ett extra halsband till Greta för jag blev plötsligt så himla osäker på om jag hade köpt rätt storlek förut. Och köttbullar. Och hundgodis. Och sån där lyxmat i liten burk. Nu har jag allt i trippeluppsättning.
Soffsängen är ihoppusslad och tacos nerproppad i magen. Nu hårdsoftar vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Byter bloggplattform

Om man ska komma framåt måste man lyfta foten, placera den framför den andra foten och flytta över vikten framåt. Nu byter jag bloggplattf...