måndag 15 februari 2010

Apelsin

om man tar en apelsin. så ser man att den har ett skal. och det är tjockt och envist. om man ger sig den på att försöka få bort skalet. och lyckas. så har man nu kletiga fingrar. om man nu har den skalade apelsinen i handen så ser man att den består av en massa klyftor som hålls ihop av ett osynligt lim. om man är varlig kan man skilja klyftorna åt. om man är hungrig så går klyftorna oftast sönder när man försöker skilja dem åt. då blir det rinnigt. nu är det både kletigt och rinnigt. om man nu sätter tänderna i en av klyftorna (eller bitar av klyftorna). så kan man ha tur. eller otur. det kan smaka gudomlitg gott. saftigt och sött. eller så drabbas munnen av sura sega smaker. med kärnor där emellan.

jag avskyr apelsiner.

inte bara jag...: http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2008/jun/04/recipes.foodanddrink

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Byter bloggplattform

Om man ska komma framåt måste man lyfta foten, placera den framför den andra foten och flytta över vikten framåt. Nu byter jag bloggplattf...