måndag 27 februari 2012

Tomt

...

Inga
Ord

4 kommentarer:

  1. Hej, jeg skriver fra Danmark, først og fremmest gør det mig ondt at Cesar gik bort. Jeg kan ikke forestille mig hvordan i har haft det eller har det nu. Han så ud og lød til at være en pragtfuld ven. Din måde at fortælle om Cesar rør mig så meget, siden her står fremme på min mobil, så jeg kan kigge på det igen og igen- jeg har en hund med samme situation som Cesar. Jeg har søgt og søgt på internet og været til alle hjertespecialister i Danmark. Jeg har aldrig i mit liv grædt så meget som da jeg læste hele din blog om Cesar. Jeg har læst hvert ord og oversat hver tekst, og grædt og grædt og grædt! Jeg er dybt ulykkelig over Rambos situation, det gør så ondt i mit hjerte. Dine historier har givet mig så meget viden og endelig kan jeg læse om en der har haft det samme som mig og min familie. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.. Jeg håber inderligt at du måske vil skrive til mig da vi står i samme situation og lægerne ikke kan gøre mere. Rambo får 3 halve vetmedin morgen og aften, 2 furix vanddrivende og 1 prilactone som forstærker den vanddrivende. Han hoster utroligt meget engang i mellem og hans hjerte er på størrelse med en stor labrador- og Rambo er en lille en på 6 kilo. Hele hans krop ryster når han hviler sig og hjerteklapperne er som løse gardiner. Hans luftrør er også blevet klemt af hjertet så han har et meget smalt luftrør. Jeg kan ikke uden ham, han er vores første hund og kun 6 år gammel. Han har vores opmærksomhed 24/7- jeg kan ikke sove eller arbejde uden at være utroligt bekymret for ham. Jeg ved ikke mere.. Jeg ved ikke hvor grænsen går, jeg ved ikke hvordan det hele skal gå.. Jeg håber du kan skrive tilbage måske.. Jeg har brug for at høre fra nogen der har oplevet næsten det samme..
    Mvh A.S.K

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag såg din text först idag....

    Hur har det gått med Rambo? Vilken ras är han? Det låter inget vidare, och bara 6 år gammal. Jag förstår att det är hemskt.

    Jag tyckte det var som svårats just dagarna innan vi tog bort Cesar. Efteråt kom sorgen, men stressen och paniken försvann.

    Om du skickar mig din mail, kan vi skriva lite mer, om det behövs?

    Kram!
    Kim

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Jeg mistede din hjemmeside, og har først fundet den nu igen. Rambo har det ikke så godt mere- han vil ikke tage sine piller - uanset hvordan og med hvad vi prøver at lokke ham til det. Igår ville han ud i haven kl 5 om morgenen- og der sad han og kiggede rundt til omkring 12. Han plejer at gø og løbe, men intet fik ham til at gø- hans hale logrer dog stadig utroligt meget! Det er så hårdt! Og nu har vi talt om det nok betyder at han skal aflives inden for kort tid. Jeg har forsøgt alt! Healer, hjertespecialister.. Jeg kan ikke finde ud af om han lider- udover når han ligger og man kan høre han lissom stønner lidt. Men så bliver man i tvivl- for en dag er bedre og dagen efter er lige pludselig ikke så god igen. Jeg bryder mig ikke om at have magten over liv og død- men vi er nok enige i familien om at det er bedst for ham at få fred. Han er vores lille barn, min bror, min bedste ven- og endnu sværere for min mor- som ikke har forladt hjemmet i to år fordi hun ikke vil ha han skal være alene- hun elsker ham uendeligt meget. Vi er bare ikke så gode til at give slip;((
    Min email er : swanlicious@hotmail.com
    Håber at høre fra dig. Jeres blog har rørt mig meget!

    SvaraRadera
  4. Hej igen. Nu det slemt, han bevæger sig næsten ikke- drikker kun lidt vand engang i mellem og kan ikke lægge sig ned og sove fordi han har fået masser af væske i bugen og maven er meget stor! Alt presser mod hinanden i kroppen pga det store hjerte. Idag kl 07.50 bliver han sendt mod himlen. Det gør så ondt- og vi er vågne hele natten fordi vi ikke vil gå glip af et eneste minut de sidste timer vi har med ham. Av mit hjerte, min sjæl. Jeg kan ikke vente til den dag vi ser hinanden igen. Jeg elsker dig Rambo, min bedste ven- igennem godt og ondt- min støtte, min bror, mit barn. Min kærlighed. Har kun haft kærlighed til dig. Altid min, altid vores!

    SvaraRadera

Byter bloggplattform

Om man ska komma framåt måste man lyfta foten, placera den framför den andra foten och flytta över vikten framåt. Nu byter jag bloggplattf...