lördag 18 augusti 2012

Taggar för den 30e: RAPSYMPHONIC

Lite pirr i magen ändå. Jag har nog inte riktigt fattat det här. Inte fattat digniteten, eller det hejdlöst, ja hutlöst coola i att det faktiskt blir av! Det kanske blir så när ens barn växer upp och flyger ut, flyttar till Den Stora Staden och plötsligt en dag INTE ringer hem var och varannan timme med någon Ytterst Viktig Fråga. Som måste få svar NU. (det har ofta handlat om pengar...)

Nuförtiden ringer vi lite så där sporadiskt. Hej lever du? Mår du? Längtar dig! Älskar dig! Oftast blir det snabba samtal. Hinner inte snacka nu. Mycket nu.Vi hörs en annan dag.

Den där idén han hade om ett samarbeta med Stockholms filharmoniska orkester lät så himla bra, så himla kul, så himla rätt. Men det var ju länge sen, år sen, och jag vet ju hur det är med idéer. De flesta brukar.... fortsätta vara just idéer. Särskilt (tänker lantismorsan) när idén i fråga ska slåss med alla andra miljoner bra idéer i Den Flashigt Mediala Stockholmsdjungeln.

Men nu blir idén verklighet. Den 30e augusti klockan 19 - 20 spelar Rikard och Stockholms filharmoniker tillsammans på Fryshusarenan. Ett "möte mellan klassiskt och hiphop" står det på konserthusets sida. Gratis inträde - har ni vägen förbi så kom och lyssna :)

Herregud så häftigt. Jag är så himla imponerad!

Ska bli löjligt spännande att åka dit och uppleva det hela.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Byter bloggplattform

Om man ska komma framåt måste man lyfta foten, placera den framför den andra foten och flytta över vikten framåt. Nu byter jag bloggplattf...